Radu Drăgușin, luat sub aripă de vedeta de 60 de milioane de euro a lui Tottenham VIDEO

0
Publicat:

Radu Drăgușin a efectuat ieri primul antrenament în tricoul londonezilor. El a luat contact prima dată cu sala de forță, unde s-a pregătit alături de vedetele lui Tottenham.

Antrenorul care l-a dorit atât de mult, Ange Postecoglou l-a desemnat pe Richarlison drept partener de pregătire al românului. Vedeta braziliană, cotată la aproape 60 de milioane de euro și autorul celui mai frumos gol de la Cupa Mondială din Qatar 2022, este cea care trebuie să-l ajute pe Radu Drăgușin să se integreze cât mai repede în echipa lui Tottenham.  În imaginile prezentate de Tottenham, sud-americanul chiar se miră la un moment dat de forța arătată de român.

Radu Drăgușin se integrează rapid la Tottenham. Foto Instagram
Radu Drăgușin se integrează rapid la Tottenham. Foto Instagram

În caz că îi va câștiga încrederea antrenorului Postecoglou și că va da totul la ședințele de pregătire, românul are șanse să debuteze la formația londoneză duminică, în partida cu Manchester United. ”Dacă va fi rezolvată problema permisului de muncă, va fi în lot duminică. Dacă va juca titular? Da, eu asa procedez de obicei, anunț formula de start către jurnaliști cu doua zile înainte de meci“, a declarat tehnicianul de la Spurs. 

Tottenham nu-și permite pași greșiți, aflându-se pe poziția a 5-a în clasament, cu 39 de puncte, cu 6 mai puțin decât liderul Liverpool.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite