Impresarul Florin Manea i-a scos din sărite pe fanii lui Tottenham. „Drăgușin, dă-ți afară agentul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe cât de bucuroși sunt pentru transferul lui Radu Drăgușin, pe atât de exasperați sunt fanii lui Tottenham de impresarul jucătorului, Florin Manea. Ultrașii îi cer jucătorului să renunțe la agentul său, la nici câteva ore de la semnarea contractului.

Florin Manea, un impresar atipic. Foto Facebook
Florin Manea, un impresar atipic. Foto Facebook

Florin Manea a dezvăluit că Bayern oferea mult mai mulți bani, însă Drăgușin a ales să se țină de cuvânt, după ce își dăduse acordul pentru mutarea în Premier League. Impresarul a dat declarații în stânga și în dreapta, lucru care nu e apreciat de fanii lui Spurs, mai ales că imediat după ce Radu Drăgușin a plecat spre Tottenham, Manea a anunțat că fotbalistul visează și mai sus, la Real Madrid sau Barcelona.

Suporterii l-au acuzat pe Florin Manea, care a încasat 1,8 milioane de euro de pe urma acestei tranzacții, că le-a desconsiderat echipa prin declarațiile făcute, arătându-și indignarea pe rețelele sociale. În plus, aceștia sunt de părere că agentul lui Radu Drăgușin este mult prea vocal. „Dă afară agentul!” scrie pe fotografia postată pe contul Spurs News, care are 18.000 de urmăritori, scrie sport.ro. Poza e însoțită de următorul mesaj: „Nivelul de lipsă de respect arătată lui Spurs este la nivelul următor! Drăgușin nu a jucat nici măcar un meci. Calmează-te, prietene”.

image

Vorbește prea mult

„Nu am auzit vreodată un agent să vorbească atât de mult”, a scris unul dintre fani la postarea făcută de una dintre paginile dedicate lui Spurs, la care altul a spus: „Sincer i-aș da încă un bonus lui Drăgușin dacă își dă afară agentul”. „Se oprește vreodată din vorbit?”, „Băiatul ăsta o să vorbească MULT, nu-i așa?”, „L-am transferat pe Drăgușin sau pe agentul său?”, sunt reacții alte reacții ale fanilor.

Florin Manea a dat lovitura cu transferul lui Drăgușin. Foto Facebook
Florin Manea a dat lovitura cu transferul lui Drăgușin. Foto Facebook

Și jurnalistul Jakob Barnes s-a arătat indignat de tupeul agentului român și declarațiile făcute în ultimele zile. „Nici măcar nu s-a uscat cerneala pe contractul lui Radu Drăgușin cu Tottenham Hotspur, cu toate astea agentul său vorbește despre șansele ca jucătorul să ajungă la Real Madrid sau Barcelona.

La începutul săptămânii s-a scris că Drăgușin va avea de ales între Tottenham sau Bayern Munchen. Din fericire pentru fanii lui Spurs, fundașul român a ales să își onoreze cuvântul și să meargă înainte cu acordul inițial pe care l-a avut cu echipa engleză, Drăgușin simțindu-se mai dorit de clubul din nordul Londrei, dar și de antrenorul Ange Postecoglou.

O prezență zgomotoasă

Cu toate astea, se zvonește că Bayern Munchen era încrezătoare că va reuși să semneze cu jucătorul. Într-adevăr, a existat o persoană care nu a putut crede că Drăgușin a ales-o pe Spurs, agentul său, Florin Manea. Manea a fost o prezență zgomotoasă și constantă de-a lungul sagăi acestui transfer și încă nu a terminat de vorbit”.

Într-un interviu acordat presei din România, Manea a prezis că clientul său va ajunge la unul dintre cluburile de top din LaLiga în viitor. Nu pot să cred tupeul pe care Manea îl are în acest punct. Cum se poate să nu realizeze că clientul său și-a asigurat cea mai mare mutare a carierei și va fi în mod clar încântat că a semnat cu Spurs, iar acum ar fi un moment potrivit să se oprească din vorbit?”, a scris Jakob Barnes în articolul publicat pe spurs-web.com.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite