„Golanii” lui Tottenham i-au făcut deja imn lui Radu Drăgușin. Cum sună cântecul suporterilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românul i-a câștigat de partea sa deja pe suporterii lui Tottenham numai prin faptul că a refuzat pe Bayern Munchen și a ales să joace în tricoul londonezilor. Bucuria fără margini a fanilor se vede peste tot, aceștia cântând ori de câte ori ies în oraș la bere. Și o fac de multe ori.

„Golanii” își arată mulțumirea după ultimele transferuri reușite de Tottenham, Timo Werner și Radu Drăgușin, mai ales că echipa era decimată de accidentări și de plecările jucătorilor convocați pentru Cupa Asiei și pentru Cupa Africii pe națiuni.

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial ieri, la Londra. Foto Profimedia
Radu Drăgușin a fost prezentat oficial ieri, la Londra. Foto Profimedia

Iar după anunțul oficial al transferului românului la formația lor favorită, suporterii i-au întocmit ”ad-hoc” un imn lui Radu Drăgușin, care răsună în localurile londoneze:

A venit la Tottenham,

Să poarte Lilliwhite (tricoul alb/ imaculat, porecla lui Tottenham).

A respins pe Bayern,

Crede că sunt niște rahați.

El e românul nostru,

Construit ca o mașină.

Numele lui e Radu

Radu Drăgușin!

Alți fani i-au făcut un videoclip internaționalului nostru, unde sunt prezentate imagini cu jucătorul, pe melodia Rasputin a lui Boney M, completată cu următoarele versuri: ”Radu Drăgușin/ Ar fi putut pleca în Germania/ Dar a venit la Spurs (n.r. porecla lui Tottenham) când Ange (n.r. antrenorul Ange Postecoglou) l-a sunat/ Radu Drăgușin/ Tancul nostru român/ E puternic, e rapid, e bun cu mingea la picior”.

Românul este așteptat să debuteze la Tottenham duminică seară, în derby-ul cu Manchester United.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite