Radu Drăguşin a prelungit contractul cu Juventus Torino! Ce salariu şi-a negociat românul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dragusin

Fotbalistul Radu Drăguşin va rămâne la Juventus Torino încă patru sezoane, fundaşul de 19 ani semnând prelungirea contractului până la 30 iunie 2025.

După parafarea înţelegerii, impresarul jucătorului, Florin. Manea, a declarat că mai multe cluburi europene au fost interesate de semnătura românului şi susţine că Radu nu s-a gândit nicio clipă să plece de la campionana Italiei. "Am fost contactaţi de mai multe cluburi europene. Crystal Palace, Newcastle, Leipzig, Wolfsburg şi chiar Tottenham l-au vrut pe jucător. I-am prezentat ofertele băiatului care, totuşi, nu avea nicio îndoială şi dorea să rămână la Juventus. A crescut aici, s-a adaptat, iar Radu consideră că echipa este una din primele cinci ale lumii. Negocierea a durat atât pentru că am vrut să ne ocupăm tot timpul necesar pentru a evalua propunerea lui Juventus",a spus Manea pentru Tutto Juve, citat de Sport.ro.

Antrenorul lui Juve, Andrea Pirlo, cel care l-a promovat pe român la echipa de seniori a lui Juventus, a salutat şi el finalul negocierilor. ”Sunt bucuros că Drăguşin a semnat un nou contract, este un jucător de mare perspectivă şi care a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu vedetele din echipă. Poate progresa enorm şi era normal ca acest club să mizeze pe el în viitor”, a declarat Pirlo, citat de digisport.ro

Drăguşin este legitimat la Juve din luna august 2018, iar noul contract va intra în vidoare din vară şi va fi valabil până în iunie 2025. Gazzetta dello Sport a scris că românul va primi 500.000 de euro în primele 12 luni, după care salariul se va majora treptat, urmând să câştige aproape un milion de euro în utlimul an. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite