Rădoi a ratat un subiect „mănuşă” la BAC: un text despre importanţa sportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi FOTO MEdiafax
Mirel Rădoi FOTO MEdiafax

Antrenorul de 34 de ani al Stelei nu s-a prezentat la proba scrisă de Limba română, alegând să se înscrie pentru sesiunea din august a Bacalaureatului. Problema e că atunci se joacă returul din play-off-ul Ligii Campionilor.

Mirel Rădoi a ratat un examen uşor şi un subiect la care s-ar fi descurcat fără emoţii: un text argumentativ despre importanţa sportului. Cum acest subiect era cotat la 30 de puncte şi 10 puncte se dădeau din oficiu, Mirel ar fi avut şanse mari să ia examenul la română.

Optând pentru a doua sesiunea a Bacalaureatului, cea care se va susţine în perioada 24-28 august, antrenorul Stelei riscă mult, pentru că returul play-offului din Liga Campionilor se va juca pe 25 sau pe 26 august. Cum al doilea examen de la BAC e chiar pe 26 august, e posibil ca Rădoi să se afle în imposibilitatea de a se prezenta la această testare.

Mirel Rădoi are nevoie de diploma de Bacalaureat pentru a se putea înscrie la şcoala de antrenori şi a intra în „legalitate”. Deocamdată, el va ocupa o funcţie oficială de director sportiv sau tehnic, însă ar putea avea probleme la meciurile din prleiminariile Ligii Campionilor pentru că UEFA nu e atât de permisivă ca şi LPF în ceea ce priveşte fentarea regulamentului.

Interes pentru Tade

După ce i-a transferat pe Alcenat, Muniru, Tahar, Tudorie şi Mihalcea, Steaua şi-a exprimat interesul şi pentru atacantul de la CFR Cluj Gregory Tade. Trativele au fost confirmate pe Iulu Mureşan, preşedintele ardelenilor. Tade a marcat 20 de goluri pentru CFR în sezonul trecut, fiind cel mai bun marcator din Liga I.

Amical cu Rubin Kazan

Steaua susţine marţi în Austria penultimul amical stagiului, contra ruşilor de la Rubin Kazan. Partida are loc de la ora 19.00 şi e transmisă în direct pe DigiSport 1. Vineri, echipa campioană joacă ultima partidă de verificare, contra azerilor de la FC Qarabagh.  


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite