Gigi low-cost: Becali vrea milioanele UEFA, însă ia jucători de la echipe retrogradate. Cine e ultimul venit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul roş-albaştrilor nu bagă mâna în buzunar, nici acum când pe banca tehnică a venit finul său, Mirel Rădoi.

Şi la Steaua, la fel ca în orice proiect din fotbalul românesc, ideea de bază e obţinerea unui profit cât mai mare cu investiţii minime.

După ce a ratat grupele Ligii Campionilor şi o sumă de peste 20 de milioane de euro, în sezonul trecut, campioana României vrea să ajungă acum la „masa bogaţilor“. Numai că întărirea echipei se face cu fotbalişti no-name.

Ultimul care e pe cale să semneze cu bucureşteni e un mijlocaş low-cost, care joacă de patru sezoane în România. Anunţul venirii sale a fost făcut de Gigi Becali la sport.ro.

Ce a spus?

„Tahar e ca şi rezolvat, mâine (n.r. – luni) se face. E un transfer aşa, pe mai puţini bani. Dar o să iau şi un atacant mai scump. Iau jucători ca să reuşească finul meu. Nu-l las pe finul meu să dea chix“, a declarat Becali.

Mijlocaşul algerian, Aymen Tahar (25 de ani), a sosit în Liga I, în sezonul 2011-2012, iar de atunci a evoluat numai la Gaz Metan Mediaş, grupare care a retrogradat în campionatul recent încheiat. 

Tahar a bifat 92 de prezenţe în Liga I cu Gaz Metan Mediaş şi a punctat de cinci ori, trei dintre golurile sale venind în stagiunea trecută. 

În această vară, Steaua i-a mai luat pe Alexandru Tudorie, Jean Sony Alcenat, Sulley Muniru şi Vlad Mihalcea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite