Puşcaş, de la Inter Milano la o echipă de liga a doua: cu cine a semnat atacantul român şi pe cine îl va avea coleg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puşcaş a semnat contractul cu Bari
Puşcaş a semnat contractul cu Bari

După un sezon în care a bifat patru prezenţe în Serie A, internaţionalul de 19 ani a ales o formaţie unde va putea juca în mod constant.

George Puşcaş n-a primit prea multe şanse la Inter, având în vedere vârsta sa fragedă şi concurenţa acerbă din ofensiva milanezilor.

Totuşi, a lăsat o impresie bună printre oficialii celor de la Inter care, de curând, i-au prelungit contractul până în 2020. Cu o singură condiţie: jucătorul să fie împrumutat la o echipă mai mică pentru a putea juca, săptămână de săptămână, pentru a putea creşte.

Puşcaş a fost asaltat de oferte, după cum „Adevărul“ a explicat aici şi, chiar dacă avea variante mai atractive, a ales să semneze cu o formaţie la care activează mai mulţi români.

Va fi coleg cu Ionuţ Rada

Astfel, începând din acest sezon, Puşcaş va evolua la Bari (locul 10 în Serie B în stagiunea trecută). Directorul sportiv al clubului e Răzvan Zamfir, fost la CFR, iar din lot face parte şi Ionuţ Rada, care, de asemenea, a evoluat, în trecut, la formaţia din Gruia.

„Sunt pregătit să dau totul pentru noul meu tricou şi noii mei fani“, a scris Puşcaş pe pagina sa de Facebook, potrivit Digi Sport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite