Buni pentru echipe „liliputane“: unde sunt doriţi internaţionalii români şi cine e singurul care va semna cu un club mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş (stânga) e un fotbalist de care Tottenham încearcă să se debaraseze
Vlad Chiricheş (stânga) e un fotbalist de care Tottenham încearcă să se debaraseze

Naţionala României ocupă locul 8 în clasamentul FIFA, însă cota jucătorilor care sunt convocaţi la prima reprezentativă e în scădere.

Cu excepţia lui Vlad Chiricheş, ceilalţi români sunt în vizorul unor grupări „liliputane“ în perioada mercato. 

Potrivit presei din Italia, Chiricheş e aproape de a semna cu Napoli, în schimbul sumei de şase milioane de euro, după ce Tottenham a plătit 9,5 milioane de euro pentru aducerea sa de la Steaua în 2013. Trecerea stoperului de 25 de ani la Napoli ar depinde doar de efectuarea vizitei medicale.

Un alt fost stelist, Claudiu Keşeru, e aproape de o revenire în fotbalul european, după aventura sa de jumătate de sezon la Al-Gharafa (Qatar). Arabii sunt în negocieri cu Ludogoreţ, acolo unde Keşeru ar ajunge, mai întâi, sub formă de împrumut, cu opţiune de transfer definitiv din iarnă.

Raul Rusescu a câştigat trei trofee cu Steaua în stagiunea trecută, însă acum Sevilla vrea să-l împrumute sau să-l dea definitiv la un club care să-i plătească salariul de 500.000 de euro. Tenerife (locul 17 în liga secundă din Spania) e ultima variantă apărută pentru vârful de 27 de ani.

În fine, George Puşcaş (Inter Milano) a fost ofertat de Bari, acolo unde director sportiv e Răzvan Zamfir, după ce alte două grupări de Serie B, Cagliari şi Avelino, s-au arătat şi ele interesate de serviciile atacantului de 19 ani. Totuşi, Puşcaş preferă să ajungă la Saint-Etienne sau Nantes, din prima ligă franceză, de unde s-a spus că are două propuneri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite