PSV Eindhoven, remiză cu Borussia Dortmund (1-1), în optimile Ligii Campionilor

0
Publicat:

PSV Eindhoven şi Borussia Dortmund remiză, 1-1 (0-1), la Eindhoven, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, scrie Agerpres.

PSV Eindhoven FOTO: PSV/Facebook
PSV Eindhoven FOTO: PSV/Facebook

Borussia Dortmund a condus la pauză, prin golul marcat de internaţionalul olandez Donyell Malen (24), dar PSV a revenit după pauză şi a egalat prin Luuk De Jong (56 - penalty).

Gazdele au avut prima ocazie notabilă, însă Tillman (16) a fost imprecis.

Borussia Dortmund a deschis scorul prin Malen (24), fost jucător al echipei locale, cu un şut la colţul lung. Malen, care nu mai înscrisese în Champions League din decembrie 2021, avea 22 de şuturi consecutive pe lângă poartă în competiţie.

PSV Eindhoven a trecut pe lângă egalare, dar Johan Bakayoko (37) nu a nimerit poarta din poziţie bună, după care portarul debutant Meyer (40) a oprit şutul expediat de Saibari.

În repriza secundă, „veteranul” Hummels l-a faultat în careu pe Tillman, iar Luuk De Jong a restabilit egalitatea (56), acesta fiind al 28-lea gol marcat în acest sezon de atacantul batav în toate competiţiile.

Borussia Dortmund a căutat golul victoriei, dar portarul Benitez a respins şutul lui Malen (59), iar Marius Wolf (72) a nimerit bara transversală cu o execuţie spectaculoasă.

Ultima oportunitate a aparţinut gazdelor, dar Meyer a apărat şutul din unghi al lui Dest (81).

PSV Eindhoven a ajuns la 31 de meciuri consecutive fără să fie înfrânt pe Philips Stadion în toate competiţiile.

Manşa secundă se va juca la Dortmund, în data de 13 martie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite