PSG zguduită: Acuze grave la adresa antrenorului Galtier. Reacția avocatului

0
Publicat:

Antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, "contestă cu fermitate" faptul că ar fi făcut remarci discriminatorii la adresa jucătorilor, pe când antrena la OGC Nice, a transmis avocatul său într-un comunicat de presă, citat de AFP.

Christophe Galtier (56 de ani)
Christophe Galtier (56 de ani)

Tehnicianul francez, trecut de la Nice la PSG în vara trecută, "a luat la cunoştinţă cu stupefacţie de remarcile injurioase şi defăimătoare raportate de fostul conducător al lui Nice, Julien Fournier", într-un mail intern preluat, marţi, de mai multe publicaţii, a anunţat avocatul Olivier Martin, care a precizat că "vor exista urmări judiciare" în viitorul apropiat.

Jurnalistul independent, Romain Molina, şi apoi postul RMC Sports au relatat despre existenţa unui mail intern scris la finalul sezonului trecut de fostul director al OGC Nice, Julien Fournier, în care relata remarci considerate discriminatorii din partea lui Christophe Galtier la adresa unei părţi a vestiarului de la Nice. Vizați de Galtier ar fi fost jucătorii musulmani ai echipei! Mesajul ar fi fost trimis de către Julien Fournier lui Dave Brailsford, director pentru Sport la Ineos, grupul petrochimic care are în proprietate clubul din Nisa.

"Ţinând cont de gravitatea acuzaţiilor împotriva sa, pe care le contestă cu fermitate, Christophe Galtier a sesizat imediat avocatul său, maestrul Olivier Martin, pentru a angaja în cel mai scurt timp procedurile judiciare care se impun, considerând că este victima ameninţărilor şi hărţuirii intolerabile", se arată în comunicat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite