PSG, anunţ despre situaţia lui Neymar: Ce a relevat controlul medical după o accidentare-horror

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul de 28 de ani s-a „rupt“, duminică seară, în minutul 90+6 al meciului pierdut în campionat, cu Lyon (0-1). Iar imaginile cu vedeta parizienilor plângând de durere au făcut înconjurul lumii.

PSG „tremură“ din două motive! Astăzi, după tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor, a dat de o adversară redutabilă, după cum „Adevărul“ a scris aici, şi nici nu ştie dacă îl va putea folosi pe Neymar la această confruntare de totul sau nimic.

Vestea bună e că, în acest moment, varianta potrivit căreia Neymar ar fi suferit o fractură de gleznă a picat. Controalele efectuate astăzi au arătat că starul brazilian va lipsi, într-adevăr, câteva săptămâni, dar nu pentru restul sezonului, aşa cum s-a speculat, la început. 

Iar anunţul oficial al celor de la PSG a catalogat rezultatele investigaţiilor medicale de astăzi drept „liniştitoare“. Diagnosticul doctorilor şi recomandarea lor privind perioada de refacere vor veni însă, după alte controale, care vor fi făcute, în următoarele zile.

Şi Neymar a confirmat, printr-o postare pe Instagram, că accidentarea nu e atât de gravă, lăsând de înţeles că a avut noroc. Digi Sport a redat mesajul brazilianului: „Plânsul înseamnă durere, disperare, frică, operaţie, cârje şi alte amintiri urâte. Putea fi mai rău, dar Dumnezeu m-a salvat de la ceva serios. Mă recuperez şi revin cât mai rapid posibil“.

VEZI MOMENTUL ACCIDENTĂRII LUI NEYMAR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite