Avem optimile Ligii Campionilor. Barcelona, ghinion teribil! Episod amuzant la tragerea la sorţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia catalană, zdrobită de Bayern Munchen în semifinale (2-8), în stagiunea precedentă, va avea o misiune infernală pentru a ajunge în sferturile competiţiei.

Barcelona traversează un moment de criză, dovadă şi rezultatele din ultima perioadă, atât în campionat, unde echipa e abia pe locul 8, la nouă puncte de liderul Sociedad, cât şi în Liga Campionilor, unde tocmai a fost zdorbită de Juventus, chiar pe „Camp Nou“, scor 0-3.

Şi încă o veste proastă pentru catalani a venit, astăzi, de la Nyon, unde a avut loc tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor. Acolo, trupa pregătită de Ronald Koeman a dat de PSG, acesta fiind cel mai atractiv meci din această fază a competiţiei. Totuşi, sunt şanse mici ca această confruntare să-i aducă pe Messi şi pe Neymar faţă în faţă, după scenele de duminică seară, de la Paris, despre care „Adevărul“ a scris aici.

Iată tabloul complet al optimilor Ligii Campionilor:

*Gladbach - Manchester City

*Lazio - Bayern Munchen

*Atletico Madrid - Chelsea

*Leipzig - Liverpool

*FC Porto - Juventus

*Barcelona - PSG

*Sevilla - Dortmund

*Atalanta - Real Madrid

Meciurile se vor juca la următoarele date:

*16-17 februarie / 23-24 februarie (tur)

*9-10 martie / 16-17 martie (retur)

Finala Ligii Campionilor va fi găzduită, în acest sezon, de „Atatürk Olympic Stadium“ din Istanbul, la 29 mai 2021.

Chapuisat, pus în dificultate de bile

Tragerea la sorţi de la Nyon a produs un moment inedit şi destul de amuzant. Invitat de UEFA să dea o mână de ajutor pentru stabilirea partidelor din optimi, fostul internaţional elveţian, Stéphane Chapuisat (51 de ani), mai mult a încurcat lucrurile. Cel puţin, la începutul tragerii la sorţi! Iar asta pentru că a avut mari dificultăţi în a desface bilele pe care le-a extras cu numele echipelor!

Abia în a doua jumătate a ceremoniei, Chapuisat s-a prins ce trebuie să facă, spre uşurarea oamenilor de la UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite