Pronosticul lui Rivaldo pentru finala Champions League, Manchester City - Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rivaldo

Fostul mare fotbalist, Rivaldo a analizat şansele lui Manchester City şi Chelsea la câştigarea trofeului Ligi Campionilor, marea finală urmând să se joace, astăzi, de la ora 22.00.

Chiar dacă a lăudat jocul echipei lui Pep Guardiola,  ambasadorul Betfair, Rivaldo, nu crede că Manchester City este favorită în faţa adversarilor din Londra. „Să ajungi într-o finală Champions League este ceva special în cariera oricărui jucător, iar să faci asta cu un club pe care îl ajuţi să ajungă aici pentru prima dată în istoria sa face realizarea şi mai specială. Tot lotul lui Man City merită felicitat.

Desigur, când investeşti atât de mult pentru aşa o perioadă lungă, şansele de a ajunge în finală cresc, fiindcă jucătorii foarte buni se pot strânge în jurul unuia dintre cei mai buni antrenori din lume. Nu este niciodată uşor să ajungi într-o finală, iar lui Guardiola (foto) i-a luat ceva timp, dar de data asta totul a mers bine până acum. În ciuda multelor dificultăţi pe care un club le întâmpină pentru a ajunge în finala Champions League, trebuie să înţelegem că odată cu mulţi bani, investiţii şi o structură grozavă, şansele sale cresc.

Va fi o finală între două echipe care nu au mai ajuns atât de departe în competiţie în ultimii ani. Este dificil să prezicem care va fi echipa mai puternică, însă va fi un meci interesant de urmărit între două echipe care se cunosc destul de bine”, a spus brazilianul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite