Probleme şi la nord-irlandezi: Steven Davis, căpitanul naţionalei, incert pentru meciul cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Davis (nr.8), într-un duel la balon cu grecul Maniatis, la meciul din octombrie, câştigat de Irlanda de Nord cu 2-0, în deplasare. FOTO: AFP
Davis (nr.8), într-un duel la balon cu grecul Maniatis, la meciul din octombrie, câştigat de Irlanda de Nord cu 2-0, în deplasare. FOTO: AFP

Nu doar „Tata Puiu“ are probleme de lot din cauza accidentărilor. Cea mai grea lovitură a încasat-o Michael O'Neill, selecţionerul Irlandei de Nord, după meciurile din acest weekend. Căpitanul Steven Davis (29 de ani), coechipier cu Gardoş la Southampton, n-a jucat decât o repriză sâmbătă, în victoria cu Leicester (2-0).

Mijlocaşul „sfinţilor“ a acuzat o întindere şi a cerut schimbarea în minutul 40. 

„Am simţit o durere la coapsă şi a fost mai mult o precauţie să nu mai continui. Cred că aş mai fi putut juca, dar n-am dorit să mi se înrăutăţească cumva situaţia. Evident, o să iau o pauză de câteva zile şi o să analizăm situaţia alături de stafful medical“, a declarat Davis, ]n presa engleză. 

În plus, fundaşul Aaron Hughes (35 de ani), decanul de selecţii din lotul nord-irlandezilor (93 de prezenţe în tricoul „verzilor“), şi atacantul Jamie Ward (28 de ani) sunt şi ei incerţi pentru meciul de vineri de la Bucureşti, de pe „Arena Naţională“. 

Iar Michael O'Neill nici nu i-a mai convocat, tot din cauza accidentărilor, pe fundaşul Jonny Evans (Manchester United) şi mijlocaşul Shane Ferguson (Newcastle United). 

Citeşte şi

Evoluţia stranierilor, înainte de meciul cu Irlanda de Nord. Probleme în defensivă, „dublă“ pentru Bicfalvi

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite