Prințul Dmitrie Sturdza, dezvăluiri incendiare despre Ion Țiriac. Dormea într-o pivniță cu Ilie Năstase

0
Publicat:

Până să ajungă un sportiv cunoscut, iar apoi cel mai bogat român, fostul tenismen de succes Ion Ţiriac a simțit ce înseamnă să fii sărac.

Ion Țiriac
Ion Ţiriac s-a născut pe 9 mai 1939. FOTO Profimedia (Arhivă)

Prințul Dimitrie Sturdza a dezvăluit că fostul tensimen și Ilie Năstase „dormeau în același pat” într-o pivniță, la Wimbledon.

Pe Țiriac l-am cunoscut la Roland Garros când se uita la un tablou. Era cu Petre Mărmureanu. M-a auzit că vorbesc românește și m-a întrebat de numele meu. I-am spus „Sturdza”. „Așa cum se numește stația de metrou de la București”. Nici nu cred că exista, dar așa mi-a spus și atunci ne-am împrietenit. 

El era foarte sărac atunci, nu avea niciun ban în buzunar… Țin minte că l-am dus la diferite companii care făceau articole de sport și a primit două cămăși, pantofi și rachete pe care să le aducă în România și să le dea unor miniștri ca să poată să mai iasă. El la Wimbledon stătea într-o pivniță cu Ilie Năstase. 

Sunt sigur că cei care se uită la noi nu cred, dar ăsta-i adevărul! Stăteau cu o liră pe noapte! Dormeau în același pat pentru că nu aveau bani. Eu aveam o mașină și îi mai duceam atunci când puteam”, a declarat Dimitrie Sturdza, conform GSP.  

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite