Prinţul Ali ar putea candida şi la următoarele alegeri pentru preşedinţia FIFA. Intră în joc şi Michel Platini?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, singurul contracandidat al lui Joseph Blatter la alegerile de săptămâna trecută, a declarat, marţi, la CNN, după ce elveţianul şi-a anunţat demisia din fruntea FIFA, că ar putea candida din nou la funcţia de preşedinte al forului mondial.

"Sunt la dispoziţia federaţiilor naţionale care doresc schimbarea, în special cele care nu au îndrâznit acest lucru până astăzi. Eu am fost mereu acolo pentru a servi fotbalul. Nu este foarte mult de muncă pentru a efectua o restructurare a FIFA", a spus Prinţul Ali. În joc ar putea intra şi preşedintele UEFA, Michel Platini, care n-a vrut niciodată să candideze în locul lui Sepp Blatter, dar care s-a arătat interesat de a ajunge la cârma FIFA. 

Elveţianul Joseph Blatter a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, după ce a fost reales, vineri, pentru a cincea oară. Un Congres Excepţional al FIFA va avea loc în perioada următoare pentru desemnarea succesorului. Joseph Blatter a câştigat, vineri, la Zurich, un al cincilea mandat la preşedinţia FIFA, după ce, în urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul său, Prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite