Prima reacţie a Simonei Halep după ce s-a calificat în turul doi la Roland Garros. Românca şi-a aflat următoarea adversară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO Mediafax
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO Mediafax

Simona Halep (4 WTA) a învins-o pe rusoaica Alisa Kleybanova (87 WTA,) în meciul disputat marţi şi încheiat cu 6-0/6-2 în favoarea româncei.

„E prima dată când joc pe terenul central de la Roland Garros. M-am simţit foarte bine aici şi le mulţumesc tuturor care au venit să mă vadă. Sper să am un turneu bun în continuare. Am făcut o finală bună la Madrid, dar aici este diferit şi sper să ajung cât mai departe în turneu“, a declarat Simona Halep după calificarea în turul al doilea de la Roland Garros. 

În următoarea rundă o va întâlni pe britanica Heather Watson (92 WTA), care a învins-o pe cehoaica Barbora Zahlavova (63 WTA) cu 6-3/6-4. Cele două s-au întâlnit o singură dată, chiar anul trecut, în primul tur la US Open, când românca s-a impus cu 4-6/6-4/6-2. 

Pentru acest prim succes din competiţia franceză, românca va primi un cec în valoare de 42.000 de euro. Simona Halep şi-a egalat cea mai bună performanţă de la French Open, întrucât şi în 2011 a ajuns în turul doi, unde a pierdut, însă, în faţa australiancei Samantha Stosur.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au calificat în turul doi de la Roland Garros, Alexandra Cadanţu a fost eliminată

Probleme pentru Simona Halep la Roland Garros

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite