Prima reacţie a lui Victor Piţurcă după tragerea la sorţi pentru Euro 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă, selecţionerul României FOTO Reuters
Victor Piţurcă, selecţionerul României FOTO Reuters

În urma tragerii la sorţi desfăşurate duminică, România va avea drept adversari pentru calificarea la Euro 2016 Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe.

„N-am căzut într-o grupă foarte grea, e una accesibilă. În general, trei echipe se vor bate, poate şi a patra. Grecia este favorită. Avem avantajul nostru că o cunoaştem, la fel şi pe Ungaria. Finlanda este periculoasă, Irlanda de Nord mi se pare că a făcut şapte puncte în grupă. Concluzia e că fotbalul se joacă în teren. Mai e o perioadă destul de lungă până vor începe meciurile. Era important să ne calificăm în Brazilia, am pierdut această şansă. 

Acum sper la turneul final. Dacă Ungaria a fost în urna în care a fost, înseamnă că merite să fie acolo. Chiar dacă noi am câştigat împotriva lor... Se vor mai schimba multe, sper să se schimbe şi în ceea ce priveşte lotul nostru, pentru că nu stăm bine. Jucătorii noştri, 80-90% nu joacă în exterior. Până în toamnă ar trebui să mai apară şapte, opt, zece jucători la rampă, ca să emitem pretenţii“, a declarat Victor Piţurcă pentru DolceSport.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Reacţiile adversarilor României după tragere la sorţi pentru EURO 2016

Grupă uşoară pentru România, în preliminariile Campionatului European din Franţa 2016. Iar cu Grecia şi cu Ungaria! Cum arată celelalte opt grupe

Prezentarea adversarilor României din grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016. Cum stăm la întâlnirile directe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite