Preşedintele karateului la nivel mondial vine în România! Cu cine se va întâlni Espinos în ţara noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonio Espinos (stânga) şi Lucian Băroiu
Antonio Espinos (stânga) şi Lucian Băroiu

Antonio Espinos Ortueta este preşedinte al World Karate Federation, instituţie care înglobează 188 de federaţii de karate din întreaga lume, şi vicepreşedinte al Sport Accord. El soseşte în România la invitaţia lui Lucian Băroiu, preşedintele FRK.

Antonio Espinos conduce World Karate Federation, instituţia care coordonează federaţiile de karate importante şi recunoscute din 188 de ţări. El va veni în România săptămâna viitoare, la invitaţia lui Lucian Băroiu, preşedinte al Federaţiei Române de Karate. "Este o onoare pentru mine şi pentru toată lumea sportului că o astfel de personalitate vine să ne cunoască activitatea ", a afirmat Băroiu. 

Pe lâîngă discuţiile cu Lucian Băroiu, Espinos are programate întâlniri cu Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, şi cu Alin Petrache, preşedinte al COSR. Antonio Espinos va susţine miercuri o conferinţă de presă. 

În vârstă de 67 de ani, spaniolul Antonio Espinos era profesor de karate în 1975, moment în care a început să urce treptele karateului şi ale managementului, ajungând acum pe poziţia de preşedinte al World Karate Federation şi vicepreşedinte Sport Accord. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite