Presa britanică e la picioarele lui Konta: „A făcut meciul vieţii!“. Elogii şi la adresa lui Halep după un meci fantastic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Johanna Konta a fost prima britanică ajunsă în sferturile de la Wimbledon după 33 de ani, iar acum e prima sportivă din această ţară care a atins semifinalele după Virginia Wade care a fost în careul de aşi acum aproape 40 de ani.

Presa din Marea Britanie a fost impresionată de prestaţia Johannei, marţi seara, iar Digi Sport a selectat cele mai interesante comentarii.

*The Guardian: „Johanna Konta a făcut mai mult decât un meci obişnuit de tenis la Wimbledon. Performanţa vieţii sale o poate purta spre alte performanţe. Konta i-a făcut şi pe cei care se îndoieau de ce calităţi are să creadă în ea. Halep s-a apărat cu o disperare genială, însă pe final serviciul ei a dat semne de ezitare“.

*BBC: „Am văzut un meci extraordinar din partea Johannei Konta pe terenul central, dar care putea fi pierdut din cauza multor greşeli în momente cheie. Konta a servit puternic şi a lovit pe măsură în faţa unui joc de picioare genial al Simonei Halep“.

*Express: „Konta a meritat succesul! Johanna Konta a obţinut o victorie de senzaţie în faţa adversarei sale“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite