Presa arabă despre condamnarea la închisoare a lui Cosmin Olăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Olăriu a fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare, din pricina unor conflicte cu oficialii uneia dintre fostele echipe pe care le-a antrenat, Al-Ain.

Sentinţa primită de tehnicianul român continuă să stârnească reacţii în presa din Emiratele Arabe Unite. Cu titlul „De ce a fost condamnat cu adevărat Olăroiu“, jurnaliştii arabi de la goal.com susţin că şeicii lui Al-Ain au vrut să se răzbune pe antrenor, pentru că echipa nu mai era la acelaşi nivel ca pe vremea românului: 

„După plecarea lui Cosmin Olăroiu, Al-Ain a înregistrat un declin. Antrenorii au greşit sistemul de joc, iar jucătorii străini nu şi-au mai arătat valoarea. Astfel, conducătorii lui Al-Ain l-au găsit responsabil pe Cosmin Olăroiu, considerând că tot răul de la echipă i se datorează lui, pentru că a plecat în vară. Din acest motiv, a încercat să-l pedepsească şi să se răzbune. Cosmin a făcut o greşeală încălcând contractul, însă acest lucru nu-i scapă de responsabilitate pe şefii lui Al-Ain. Ei ar trebui să-l lase pe Olăroiu şi să-şi îndrepte atenţia spre echipă“.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Cosmin Olăroiu a fost condamnat la închisoare, după un conflict cu o fostă echipă

VIDEO Mirel Rădoi şi-a pierdut cumpătul, lovind cu cotul un adversar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite