Pornim la drum pentru o nouă calificare la Europene. Norvegia, campioană mondială şi olimpică, primul adversar din preliminarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România va juca în decembrie la Campionatul Mondial din Serbia
România va juca în decembrie la Campionatul Mondial din Serbia

Chiar dacă nu am mai câştigat de mult timp o medalie la un turneu final, România este o prezenţă obişnuită la Campionatele Europene sau Mondiale. Tricolorele încep miercuri o nouă campanie de calificare pentru Campionatul European de anul viitor, iar primul adversar va fi Norvegia.

Norvegia, campioană mondială en-titre şi campioană olimpică, a sosit în România, la Oradea, pentru a da piept România pregătită de Gheorghe Tadici în preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor. Partida este programată miercuri seara, de la ora 18.00 şi va fi transmisă de Digi Sport 2. Returul este programat duminică după-amiază, de la ora 17.15, în direct pe acelaşi post de televiziune.

Obiectivul tricolorelor este calificarea la turneul final din 2014, un obiectiv uşor de atins în contextul în care în aceste preliminarii România se va bate cu Norvegia şi Belarus, iar două din cele trei echipe vor obţine biletele pentru competiţia de anul viitor, care va fi găzduită de Ungaria şi Croaţia. Potrivit specialiştilor, naţionala noastră şi naţionala nordică sunt marile favorite ale grupei. 

Deşi şi-a revenit după accidentare, Cristina Neagu nu va juca în primul meci din preliminarii. Potrivit informaţiilor pe surse venite din federaţie, Neagu este menajată pentru a fi aptă la Campionatul Mondial din Serbia, care se va desfăşura între 6 şi 22 decembrie.

Lotul României pentru "dubla" cu Noregia

PORTARI: Ungureanu, Nichita, Dedu

EXTREME: Ardean, Nechita, Chiper, Pîrvuţ

PIVOŢI: Agrigoroaie, Tătar, Pintea, Ciuciulete

INTERI: Perianu, Brădeanu, Băbeanu, Ţăcălie, Marin, Oltean, Vizitiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite