Pogba a repetat greșeala lui Halep și a fost distrus: suspendarea teribilă a francezului înseamnă finalul carierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Pogba (30 de ani) își poate redacta, liniștit, scrisoarea de adio după o carieră impresionantă care, din păcate pentru el, se încheie în mod groaznic. Pentru că, după un test pozitiv pentru testosteron, în urma unui control antidoping efectuat la jocul Udinese - Juventus de pe 20 august 2023, francezul și-a aflat, astăzi, pedeapsa: 4 ani în afara sportului de performanță!

Paul Pogba
Paul Pogba

Așadar, încă un caz ultramediatizat de dopaj, după cel al Simonei Halep, furnizează un verdict identic, semn că există toleranță zero pentru trișorii din sport, indiferent de naționalitatea lor.

Pogba a greșit. La fel ca Simona!

Pedeapsa cruntă primită de mijlocașul francez vine după ce acesta a irosit șansa de a se alege cu o suspendare mai mică în urma unei negocieri. Adevărul a scris acest lucru pe data de 8 decembrie 2023.

Greșeala comisă de Pogba e la fel ca cea a Simonei Halep. Pentru că și aceasta putea primi o sancțiune mai mică, dacă ar fi acceptat negocierea cu Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Această variantă a fost confirmată acum de Sorin Văleanu, unul dintre cei mai experimentați ofițeri de control antidoping.

Și Pogba s-a apărat cu varianta contaminării

Mai există un element comun în cazurile Halep - Pogba. Simona s-a apărat, spunând că suplimentul cu colagen a fost contaminat cu Roxadustat, pe când francezul a invocat același motiv, dar printr-un alt scenariu.

Pentru a explica rezultatul pozitiv al testului antidoping, anturajul lui Pogba a precizat că metaboliţii de testosteron provin de la un supliment alimentar prescris de un medic pe care jucătorul l-a consultat în Statele Unite. Testosteronul, hormonul fertilităţii şi sexualităţii masculine, favorizează dezvoltarea musculară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite