Petrolul Ploieşti s-a „împiedicat“ de ultima clasată din Liga I, Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida dintre Petrolul Ploieşti şi Oţelul Galaţi, disputată luni, pe stadionul „Ilie Oană“, s-a încheiat la egalitate, fără niciun gol pe tabela de marcaj.

Remiza a fost de ajutor pentru oaspeţi, care au scăpat de ultimul loc din clasament, situându-se la şase puncte distanţă de prima echipă salvată de la retrogradare. Prima repriză a fost fără acţiuni notabile, cu excepţia unei faze, din care Toto Tamuz putea deschide scorul, însă mingea a lovit bara (9'). Şi gălăţenii au avut o ocazie, prin Florin Cernat, care a trimis pe lângă poartă, pe final de repriză. În a doua parte a jocului, ploieştenii au început mai hotărâţi, însă portarul adversarilor a intervenit salvator de trei ori.

Petrolul Ploieşti ocupă locul trei în Liga I, cu şapte victorii, patru remize şi două înfrângeri, viitorul adversar fiind Universitatea Cluj, în deplasare. De cealaltă parte, Oţelul Galaţi se află pe a 17-a poziţie, penultima retrogradabilă, având un bilanţ de o partidă câştigată, patru egaluri şi opt meciuri pierdute, următoarea etapă întâlnind Astra Giurgiu, pe teren propriu.


Echipe de start


Petrolul Ploieşti: Pecanha - Satli, Ipsa, Geraldo, Alcenat - Priso, De Lucas, Marinescu, Albin - Astafei, Tamuz. Antrenor: Gigi Mulţescu.

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Morgoci, Leca, Mişelăricu, Popescu - Helder Karlik - Brigido, Cernat, Popa - Cristea. Antrenor: Tibor Selymeş.

LIGA I Programul din etapa a XII-a şi rezultatele complete din primul eşalon românesc

FC Viitorul şi ASA Târgu Mureş, fără victorie în meciul direct, dar neînvinse în ultimele patru etape

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite