Petrolul a mai transferat un jucător. "Lupii" au cel mai puternic lot din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astafei, alături de managerul sportiv Marius Nicolae
Astafei, alături de managerul sportiv Marius Nicolae

Petrolul l-a transferat  pe mijlocaşul de bandă Victor Astafei, care a parafat un contract pe 3 sezoane, fotbalistul în vârstă de 27 de ani urmând să intre de azi în programul de pregătire al echipei.

În ultimul sezon şi jumătate la Oţelul Galaţi, Astafei s-a despărţit de gruparea de la Dunăre şi a ales să semneze cu Petrolul, convins de proiectul derulat la Ploieşti, pentru care a şi refuzat mai multe formaţii din străinătate şi din Liga 1.
”Ieri a fost ziua mea, iar astăzi am primit cel mai frumos cadou semnând cu Petrolul. Mi-am dorit să vin la acest club datorită grupului condus de Răzvan Lucescu, dar şi obiectivelor ambiţioase pe care Petrolul şi le-a propus şi în acest sezon. Sunt nerăbdător să simt căldura publicului ploieştean, unul incredibil, şi sper să avem împreună nenumărate momente de bucurie”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, Victor Astafei.

Managerul sportiv Marius Nicolae consideră că transferul lui Astafei, al optulea jucător adus de Petrolul în această vară, este un real câştig pentru haita lupilor, în încercarea găzarilor de a-şi îndeplini obiectivele: ”Ni l-am dorit pe Victor încă de anul trecut, dar cum niciodată nu este prea târziu, ne bucurăm că am reuşit să-l aducem acum. Este unul dintre cei mai constanţi jucători ai Ligii 1 din ultimii ani, un adevărat luptător, al cărui devotament ne va ajuta să avem un sezon aşa cum îl visăm cu toţii”. În acest moment, Petrolul are cel mai puternic lot din LIga I, ceea ce dă speranţe fanilor că echipa lor favorită va putea cuceri titlul: 

PORTARI: Pecanha, Cobrea, Bolboaşă, Oprea 

FUNDAŞI: Alcenat, Peteleu, Gerson, Geraldo, Hoban, Satli, Beţa, Fanchone 

MIJLOCAŞI: Nepomuceno, Priso, Mustivar, Romario, De Lucas, Marinescu, Albin, Teixeira, Astafei 

ATACANŢI: Tamuz, Mutu, Nkoyi, Morar, Mareş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite