Petrecere monstruoasă înainte de dezastru: ce au făcut doi fotbalişti ai PSG-ului înaintea meciului cu Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parizienii au fost „hipnotizaţi“ pe „Camp Nou“, iar o echipă care câştigase în tur cu 4-0 a fost spulberată în retur cu 6-1.

PSG a avut mai mulţi jucători de nerecunoscut în returul cu Barcelona, iar printre ei s-au numărat Verratti şi Matuidi.

Ambii jucători au fost integralişti pe „Camp Nou“, însă au arătat ca nişte „umbre“, mai ales Verratti, cel care a şi provocat ultima lovitură liberă după care Neymar a aruncat balonul în careu, iar Sergi Roberto a marcat golul calificării.

Presa franceză a încercat să găsească explicaţii pentru căderea jucătorilor pregătiţi de Unai Emery, iar „L’Equipe“ a venit cu o dezvăluire.

Ce s-a scris?

Potrivit ziarului, cu o zi înaintea plecării echipei spre Barcelona, Verratti şi Matuidi au participat la o petrecere monstruoasă dată de Puma! Firma de echipamente sportive a organizat acest party pentru a lansa noua colecţie semnată de Rihanna care, la rândul ei, a participat la evenimentul organizat în centrul oraşului Paris.

„L’Equipe“ a scris că, deşi plecarea PSG-ului spre Barcelona era programată pentru a doua zi de dimineaţă, Verratti şi Matuidi au stat la petrecere până după miezul nopţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite