Petrecere la naţionala de Kempo: Yamato Zaharia şi-a sărbătorit majoratul alături de familie şi prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amatto şi Yamato Zaharia
Amatto şi Yamato Zaharia

Sportivii Federaţiei Române de Kempo, una dintre cele mai galonate organizaţii sportive din ţara noastră, au avut în aceste zile prilej de sărbătoare. Yamato Zaharia, campion mondial la Kempo şi căpitanul naţionalei, a împlinit vârsta de 18 ani.

O dată cu vârsta majoratului, Yamato Zaharia va putea da examenul pentru obţinerea centurii negre, singura care îi lipseşte din palmaresul său. Deşi este fiul lui Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Yamato nu s-a bucurat niciodată de un tratament preferenţial din partea tatălui său. Între cei doi există o legătură specială, descrisă cel mai bine de Yamato: 

„Pentru mine, tata este idolul meu pentru că este un luptător şi un antrenor excepţional, respectat de toţi elevii lui, pentru că este un adevărat lider, foarte puternic, care impune respect peste tot, dar mai ales pentru că niciodată nu uită sa fie tată“, a declarat acesta pentru iClara.ro.
Revenind la petrecerea de majorat, aceasta a avut loc la un restaurant cunoscut din Bucureşti, la ea participând prietenii si colegii lui Yamato Zaharia, atât din cadrul Liceului „Dante Aligheri“, cât şi din cadrul naţionalei de Kempo a României. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Amatto Zaharia, primul român din conducerea mondială a MMA-ului

Campionul mondial Yamato Zaharia: „Tata este idolul meu, impune respect peste tot!“

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, vizat într-un dosar de tentativă de omor

VIDEO Imagini horror în Italia! Suporterii au intrat pe teren şi au luat la bătaie jucătorii

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite