Petra Kvitova: „Am încercat să mă apăr şi am fost rănită serios la mână“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petra Kvitova şi Simona Halep
Petra Kvitova şi Simona Halep

Jucătoarea Petra Kvitova, victima unui atac în locuinţa ei, a declarat că a încercat să se apere de agresor, fiind astfel tăiată la mâna stângă.

Ea a precizat că rănile suferite sunt serioase, dar speră să se refacă repede. Poliţia cehă a anunţat semnalmentele agresorului sportivei, un bărbat în jurul vârstei de 35 de ani şi de aproximativ 1,8 metri înălţime.

"Am fost atacată în apartamentul meu de un individ cu un cuţit. Încercând să mă apăr, am fost rănită rău la mână. Sunt zdruncinată, dar norocoasă că sunt în viaţă. Rana este severă şi trebuie să consult medici, dar ştiţi că sunt puternică şi voi lupta cu asta", a scris jucătoarea de tenis pe contul ei de Twitter.

"Vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru susţinere. Nu a fost plăcut ce mi s-a întâmplat, dar s-a terminat. Acum, medicii trebuie să vadă ce este cu mâna mea. Am încredere în ei cred că o să meargă bine, am parte de cel mai bun tratament. Răul este în spatele meu. Nu vă faceţi griji în privinţa mea", a declarat Kvitova, pe contul de Facebook al echipei de Cupa Federaţiei a Cehiei.

Petra Kvitova, dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacată, marţi dimineaţă, în propria locuinţă de un hoţ, care a rănit-o la mână cu un cuţit. Atacul a avut loc în jurul orei locale 08.20, în apartamentul sportivei din apropierea centrului oraşului Prostejov. Atacatorul a rănit-o cu un cuţit pe Kvitova la mâna stângă, mâna cu care ea ţine racheta de tenis. Ea s-ar fi ales cu o tăietură la degete.

Potrivit presei locale, agresorul s-ar fi prezentat drept angajat al unei companii de electricitate şi ar fi intrat în apartamentul sportivei spunând că doreşte să citescă indexul contorului.

Poliţia a făcut publice semnalmentele lui: o persoană slabă, înaltă de aproximativ 1,8 metri înălţime, cu ochi căprui şi în vârstă de circa 35 de ani.

Kvitova, locul 11 WTA, ar urma să înceapă sezonul 2017 la turneul de la Sydney. Ea s-a retras din echipa Cehiei pentru Cupa Hopman, din cauza unei accidentări la picior, informează news.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite