Pe urmele lui Viktor Orban. Președinta Ungariei, la Brașov, în mijlocul galeriei celor de la Miercurea Ciuc

0
Publicat:

Meciul de hochei dintre Corona Brașov și Miercurea Ciuc, disputat ieri în orașul de la poalele Tâmpei, a avut un oaspete de seamă. Președinta Ungariei, Katalin Novak, a fost prezentă în tribune, în galeria oaspeților, la Patinoarul Olimpic din Brașov.

Președinta Ungariei, prezentă la meciul de hochei Corona Brașov - Miercurea Ciuc. Foto: FANATIK
Președinta Ungariei, prezentă la meciul de hochei Corona Brașov - Miercurea Ciuc. Foto: FANATIK

Dacă până acum premierul țării vecine, Viktor Orban apărea la partidele celor de la Sepsi, acum și președinta a prins drag de meciurile disputate în România. Ce-i drept, meciul de hochei dintre formația brașoveană și cea ciucană a contat pentru prima ligă de hochei din... Ungaria, acolo unde cele două cluburi sunt înscrise, alături de ACSH Gheorgheni și de alte 7 grupări maghiare.

La Patinoarul Olimpic din Brașov a fost așteptat și premierul Viktor Orban, un fan declarat al echipelor secuiești din sportul românesc. Însă acesta nu a mai venit, reporterii FANATIK identificând-o în galeria ciucanilor doar pe președinta Ungariei, Katalin Eva Novak.

Katalin Novak și-a aplaudat favoriții. Foto FANATIK
Katalin Novak și-a aplaudat favoriții. Foto FANATIK

Atât autoritățile române, cât și cele maghiare au fost în alertă înainte de meciul de hochei dintre Corona Brașov și Miercurea Ciuc. Patinoarul a fost verificat atât de Serviciul de Protecție și Pază, cât și de trupele antitero și cum totul a fost în regulă, au dat ok-ul pentru startul partidei, în care oaspeții au învins cu 3-0.

În campionatul Ungariei, podiumul este ocupat de Ferencvaros, Budapest Akademia și Ujpest, în timp ce CS Miercurea Ciuc, Corona Brașov și ACSH Gheorgheni sunt pe locurile 4, 5, respectiv 6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite