Patru fotbalişti ai Sporting Roşiori din Liga a III-a, sancţionaţi pentru trucarea unui meci

0
Publicat:

Patru fotbalişti ai echipei Sporting Roşiori au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal pentru trucarea unei partide din etapa a 3-a a Seriei a 6-a a Ligii a III-a.

Federația Română de Fotbal a luat măsuri împotriva unor trișori
Federația Română de Fotbal a luat măsuri împotriva unor trișori

Conform soluţiei comisiei publicate pe site-ul oficial al FRF, jucătorii Valentin Florin Neaga, Marian Daniel Stoenac, Marius Mitran şi Ionel Ciortan au primit fiecare câte o suspendare de 9 luni şi o penalitate sportivă de 100.000 lei. Stoenac este fost jucător în Superligă, la FCU Craiova.

Ei au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină pentru încălcarea art. 60 bis, alin. 1 si 2a din Regulamentul Disciplinar al FRF referitor la integritatea meciurilor, respectiv influenţarea rezultatului în vederea obţinerii unui avantaj.

Meciul în cauză a fost Sporting Roşiori - Vediţa Coloneşti, disputat la 8 septembrie 2023, în etapa a 3-a a Seriei a 6-a a Ligii a III-a, şi încheiat cu scorul de 1-4.

Suspectaţi că au jucat la pariuri în acea partidă, celor patru jucători le-au fost făcute sesizări la Departamentul de Integritate al FRF chiar de conducerea propriului club, Sporting Roşiori.

După 15 etape disputate, formaţia din Roşiori ocupă locul 6 din 10 echipe în clasamentul Seriei a 6-a a a Ligii a 3-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite