Italienii taie în carne vie: Suspendare drastică în scandalul pariurilor

0
Publicat:

Internaţionalul italian Sandro Tonali, care joacă din această vară la Newcastle United, a primit o suspendare de zece luni pentru că a pariat pe meciuri de fotbal pe platforme ilegale, unele partide chiar ale echipei AC Milan, la care a jucat din 2020 până în 2023, a anunţat, joi, Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC).

Sandro Tonali
Sandro Tonali

Tonali (23 ani), care a devenit în această vară cel mai scump jucător italian din istorie, după ce Newcastle a plătit pentru el 70 de milioane de euro, este al doilea fotbalist italian sancţionat în acest scandal al pariurilor sportive, după ce mijlocaşul Nicolo Fagioli (Juventus) a fost suspendat şapte luni.

De asemenea, Tonali, ca şi Fagioli, trebuie să urmeze consiliere pentru dependenţa sa de pariuri şi să discute cu terapeuţi despre experienţa sa încă opt luni, potrivit înţelegerii sale cu FIGC.

Sancţiunea este de aşteptat să se aplice la nivel internaţional, astfel că Tonali va rata restul sezonului şi Euro 2024, în eventualitatea în care echipa Italiei, campioana europeană en titre, se va califica.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite