Pancu, „săgeţi“ spre Pustai: veteranul Rapidului a folosit laudele la adresa lui Bergodi ca să dea în fostul antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Sub comanda principalului care a fost demis, săptămâna trecută, veteranul de 37 de ani a bifat doar 13 minute în ultimele cinci jocuri. Luni, el a fost trimis pe teren în ultimele 15 minute ale jocului cu Concordia Chiajna, iar la final a vorbit despre schimbarea de pe banca tehnică şi şansele rămânerii în Liga I.

Daniel Pancu s-a aflat în relaţii proaste cu Cristi Pustai, lucru pe care nu l-a ascuns în niciun moment. Cel mai emblematic jucător al Rapidului n-a putut trece peste faptul că fostul antrenor i-a luat banderola de căpitan şi l-a marginalizat, treptat, în retur.

Tocmai de aceea, după victoria cu Concordia Chiajna, Pancu s-a folosit de prilej pentru a lăuda schimbările tactice făcute de Bergodi, lovind, indirect, în predecesorul acestuia. „Primul lucru pe care ni l-a spus Bergodi a fost că e foarte surprins că marcăm foarte puţin şi, în trei zile, am lucrat efectiv pentru atac, doar trasee pentru mişcarea noastră în jumătatea adversă, să ne creăm ocazii şi să marcăm mai mult. Faza defensivă am lucrat-o foarte puţin“, a dezvăluit Pancu la Digi Sport.

El a completat, spunând că schimbarea lui Pustai a fost una de bun augur pentru echipă: „În majoritatea cazurilor, când se schimbă antrenorul, se câştigă primul meci. Dacă noi n-am fi câştigat cu Chiajna, cred că într-o mare măsură lupta pentru salvare s-ar fi încheiat, iar şansele ar fi fost foarte, foarte mici“.

Întrebat cum vede lupta pentru evitarea retrogradării în continuare, Pancu s-a arătat optimist: „Am făcut câteva greşeli, pentru că am plecat foarte bine în acest retur de campionat, am avut un start extraordinar. Din păcate, lucrurile s-au rupt în ultimele trei, patru etape şi am pierdut puncte foarte importante. Dar mai avem această şansă, că jucăm cu echipele din a doua jumătate a clasamentului. Sunt meciuri de şase puncte şi meciuri pe care, dacă vom reuşi să le câştigăm, eu zic că ne vom salva“.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite