„Palatele“ Simonei Halep sunt aproape gata! Vile grandioase ridicate de jucătoarea de tenis în Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a început să cheltuiască din averea impresionantă pe care deja a făcut-o din tenis, iar primele investiţii sunt de tip imobiliar.

Simona Halep a finanţat ridicarea a trei vile în Constanţa, notează Click.ro, iar construcţiile sunt aproape de finalizare. Primul dintre imobile e situtat pe strada Chiliei, aproape de casa părintească, şi conform autorizaţiei de construcţie, lucrările vor fi gata în luna august 2017, iar casa va avea demisol, parter şi un etaj. Întrebat de Click!, un expert imobiliar a estimat clădirea la 500.000 de euro.

Aceasta nu e singura clădire pe care Simona Halep a construit-o în Constanţa în ultima perioadă. Ea a înălţat deja un imobil de două etaje chiar lângă casa părinţilor, lucrarea urmând să fie finalizată în luna decembrie 2017. Iniţial, această clădire s-a dorit să fie un bloc, dar nu a primit autorizaţie decât pentru înălţarea a două etaje, mai scrie sursa citată.

O a treia vilă se află în apropiere de Delfinariu şi este aproape construită în întregime.

Imagini cu cele trei case, pe Click.ro!

11 milioane de dolari a câştigat Simona Halep din tenis

   Steffi Graf a vorbit despre meciul de FED Cup dintre România şi Germania. De ce se teme legendara jucătoare din Germania

 A fost bătută şi sechestrată de iubitul nebun şi a sărit de la balcon ca să scape de el. Atleta Mirela Lavric, depistată pozitiv cu meldonium, a trăit un adevărat coşmar 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite