Osaka, „oaia neagră“ din tenis: Cum au comentat Nadal şi Barty refuzul ei de a discuta cu presa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naomi Osaka
Naomi Osaka

Japoneza de 23 de ani traversează o situaţie critică la French Open, exact înaintea meciului ei din turul II cu Ana Bogdan (102 WTA). Amendată deja şi ameninţată cu excluderea de organizatori, ea a fost „urecheată“ şi de vedetele celor două circuite.

Nu doar internauţii au pus-o la zid pe Naomi Osaka (2 WTA), după ce japoneza a început să boicoteze conferinţele de la French Open, spunând că ele o destabilizează mental!

Practic, orice jucător care a fost chestionat despre acest subiect a spus, printre rânduri, că ocupanta locului 2 mondial face o greşeală.

„O înţeleg, dar pentru mine, fără presă, fără oamenii care scriu ştirile şi ne evidenţiază performanţele, probabil, n-am fi atleţii care suntem astăzi. Fără presă, nu ne-am bucura de recunoaşterea de care avem parte la nivel global şi n-am mai fi atât de populari“, a spus Rafael Nadal. 

Iar liderul mondial din tenisul feminin, Ashleigh Barty, a avut un discurs similar.

„Ştim ce ne aşteaptă ca jucători profesionişti de tenis. Cu siguranţă, nu pot comenta ce simte Naomi sau deciziile pe care le ia. Uneori, conferinţele de presă sunt dificile, dar nu e ceva care să mă deranjeze. Niciodată n-am avut probleme să răspund la întrebări. Şi, cu siguranţă, n-am insomnii când aud ce mă întrebaţi voi“, a spus Barty, în dialog cu jurnaliştii care au fost prezenţi la French Open. 

84.000 de euro a încasat Naomi Osaka pentru calificarea în turul II de la French Open, din care a pierdut aproximativ 12.300 de euro, sub forma unei amenzi.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite