Optimism justificat sau speranţe deşarte? Ciprian Tătăruşanu: „Vrem să trecem de Ajax şi de Chelsea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tătăruşanu se vede calificat cu Steaua în sferturile Europa League FOTO Mediafax
Tătăruşanu se vede calificat cu Steaua în sferturile Europa League FOTO Mediafax

Portarul Stelei Ciprian Tătăruşanu a vorbit despre duelul echipei sale cu Ajax din şaisprezecimile Europa League. Goalkeeperul este foarte optimist că Steaua poate elimina atât gruparea olandeză, cât şi pe Chelsea în optimi.

Dacă va trece de Ajax, Steaua va juca împotriva lui Chelsea în optimile Europa League. Ciprian Tătăruşanu, titlularul postului de portar al echipei din Ghencea, crede că echipa sa are forţa şi valoarea necesare pentru a elimina cele două super-puteri ale fotbalului european.

„Cu toţi vrem să batem pe Ajax, să jucăm cu Chelsea şi poate chiar să trecem şi de ei. Totuşi, sunt adversari foarte puternici. Cred că Ajax este favorită, au şanse mai mari, undeva la 60-65%. Nivelul nostru de încredere este unul mult mai mare acum decât anul trecut, înainte de Twente. Asta pentru că în tur am practicat un joc mult mai bun decât o făcusem în aceeaşi perioada a anului trecut”, a spus Tătăruşanu pentru ProSport.

Cât despre partida Ungaria – România din preliminariile pentru Cupa Mondială, portarul Stelei e de părere că sancţiunea FIFA dictată împotriva maghiarilor nu avantajează niciuna dintre echipe. „Nu pot să zic că e un avantaj, nu cred că este vreun fotbalist care să vrea să joace fără spectatori, e urât să joci cu tribunele goale. Mi-aş fi dorit, pentru a avea o atmosferă frumoasă, să se joace cu spectatori. Am jucat noi cu turcii şi nu a fost aşa de rău în tribune”, a completat Tătăruşanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite