Oltchim – Gyor se va juca într-o atmosferă incendiară: suporterii români au pregătit o coregrafie de excepţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5.200 de suporteri ai Oltchimului vor fi prezenţi în Sala Polivalentă din Bucureşti
5.200 de suporteri ai Oltchimului vor fi prezenţi în Sala Polivalentă din Bucureşti

Partida pe care Oltchim o va juca cu Gyor în manşa tur al semifinalelor din Liga Campionilor va avea parte de un adevărat spectacol creat de fanii care vor vedea meciul din tribunele Sălii Polivalente.

4.000 de steaguri tricolore, 3.000 de tricouri albastre, 2.500 de stickere (n.r. - baloane de formă paralelipipedică care se lovesc unul de celălalt) şi 2.500 de palme de plastic vor fi puse la dispoziţia suporterilor pentru coregrafia de la meciul Oltchim – Gyor, care se va disputa sâmbătă, 6 aprilie, la orele 18, în Sala Polivalentă din Bucureşti. Fanii Oltchimului, cu sprijinul sponsorului Petrom, vor crea, astfel, o atmosferă incendiară prin care vor încerca să pună presiune pe unguroaice.

„Suntem optimişti în ceea ce priveşte calificarea Oltchimului, chiar dacă ne aşteaptă un meci foarte dificil. Oricum, calificarea se va juca în Ungaria. Vedem o finală Oltchim - Lavrik. Pentru acest meci am pregătit, împreună cu fanii, o coregrafie impresionantă”, a spus Răzvan Nicolescu, reprezentantul Petrom, care se ocupă de organizarea meciurilor Oltchimului.

Returul dintre Oltchim şi Gyor va avea loc la 11 aprilie, orele 20.00, la Veszprem. Echipa care se va califica în finală, va întâlni învingătoarea dintre Krim Ljubliana şi Larvik.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite