Olandezii, niciun pic de respect pentru Steaua: antrenorul Ajax-ului a vorbit despre campioana României ca despre o echipă mică şi inferioară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au dat lovitura în 16-imile Ligii Europa, trecând de marele Ajax, trupă care avea să câştige titlul în Olanda. Chiar dacă au trecut patru luni de la „dubla“ respectivă, batavii nu pot accepta nici acum eliminarea.

Steaua îl băntuie şi acum pe Frank de Boer, fostul mare internaţional olandez, actualmente antrenor la Ajax Amsterdam. Campioana României a eliminat cea mai tare echipă din Eredivisie din ultimul sezon de Liga Europa, iar acest eşec i-a durut pe batavi din două motive:

*Ajax câştigase în tur, scor 2-0, şi părea ca şi calificată în optimi.

*Ajax a găzduit pe stadionul ei, „Amsterdam ArenA“, finala Ligii Europa şi visa să fie prezentă în ultimul act, care a fost disputat de Chelsea şi Benfica şi câştigat de londonezi.

Având în vedere că eliminarea cu Steaua a reprezentat dezamăgirea sezonului pentru Ajax, antrenorul olandezilor n-a putut trece nici acum peste „dubla“ din februarie.

Ce a spus?

„Încă nu pot să cred că ne-a eliminat o asemenea echipă. Dacă jucăm de 10 ori cu Steaua, câştigăm de nouă ori. Sunt convins de acest lucru. Eliminarea cu Steaua e cea mai mare dezamăgire a sezonului trecut“, a declarat De Boer pentru voetbalzone.nl, site citat de gsp.ro.

După 0-2 în tur, Steaua a învins Ajax, acasă, cu acelaşi scor, şi a obţinut calificarea după executarea loviturilor de departajare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite