Oficialii FRF, despre posibilitatea plecării lui Victor Piţurcă de la echipa naţională în fotbalul arab

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în ultima săptămână au existat numeroase zvonuri care-l plasau pe Victor Piţurcă ca antrenor în fotbalul arab, Răzvan Burleanu şi alţi oficiali ai Federaţiei Române de Fotbal au vorbit despre implicările contractuale pe care le-ar avea o eventuală mutare a selecţionerului României.

„Sunt o persoană care respectă contractul, atât timp cât Victor Piţurcă a rămas... Dacă era vorba să fie dat afară, trebuia plătită o clauză. Implicit, acest lucru e valabil şi invers“, a declarat, ferm, Răzvan Burleanu.
Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian a completat: „Nu a avut niciodată intenţia să plece în Arabia, are contract cu echipa naţională“.

Anghel Iordănescu, membru în Comitetul Executiv FRF, nu crede în mutare: „Am avut nişte informaţii din Arabia Saudită. Eu sunt convins, cunoscându-l pe Victor Piţurcă, care este un om ambiţios, că nu va pleca.
„Piţurcă e jupân pe la federaţie. Şi în faţa comisiei tehnice, şi în faţa preşedintelui, nu comentează nimeni în front în faţa lui Piţurcă, vă spun cinstit. Ce comisie, vine Comitetul Executiv să-i comenteze? Piţurcă e numărul unu acolo şi el face legea“, a conchis Daniel Prodan, fost oficial FRF.
Victor Piţurcă ocupă banca tehnică a echipei naţionale din anul 2011, iar contractul său prevede un mandat până la finalul preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, cu posibilitate de prelungire, în cazul calificării României la turneul final din Franţa.

Victor Piţurcă, înaintea debutului României în preliminariile Euro: „Sub 1% şanse să plec la o echipă din Golf“

Adio, Piţurcă: arabii anunţă că selecţionerul va merge la Jeddah cu şase secunzi. Cine îl va însoţi în Asia

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite