Ofertă de 13 milioane de euro pentru Ianis Hagi! Glasgow Rangers vrea mai mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Se înteţesc zvonurile privind plecarea, în această pauză competiţională, a lui Ianis Hagi de la Glasgow Rangers, după doar un sezon şi jumătatea petrecut la gruparea de pe Ibrox Park.

Presa scoţiană scrie că internaţionalul român, cel mai bun pasator din actuala ediţia a Premiership, a devenit o ţintă majoră pentru mai multe grupări importante ale Europei. 

Conform Rangers News, Lazio, unul dintre cluburile cele mai interesate de serviciile românului, a pus pe masă 13 milioane de euro pentru transferul mijlocaşul ofensiv de 22 de ani. 

Sursa citată mai scrie că, în ciuda ofertei generoase, Rangers nu se grăbeşte să dea undă verde tranferului. Scoţienii consideră că Ianis nu şi-a atins încă potenţailul maxim şi iau în calcul să îl păstreze pe român, în speranţa unei vânzări mult mai profitabile în viitor.

   

Săptămâna trecută, publicaţia „Don Balon“ a scris că ocupanta locului 4 din La Liga, Sevilla, s-a interesat de transferul lui Ianis Hagi, suma vehiculată de ziariştii spanioli fiind de 10 milioane de euro. 

În cele 31 de meciuri jucate în Premiership pentru Rangers, românul a reuşit să marcheze de şase ori şi a bifat 10 pase decisive.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite