O tenismenă de top povesteşte cum a fost la un pas de moarte, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A patra cea mai bună jucătoare de tenis din lume, Naomi Osaka, a povestit că a fost la un pas de moarte, în timpul unei vacanţe petrecute cu sora sa, în Caraibe.

În vârstă de 22 de ani, japoneza a povestit un incident, care a avut loc într-o vacanţă în insulele Turks şi Caicos. „Sora mea m-a convins să urc pe placă şi să vâslesc, dar apoi am fost luate de curent şi am fost la un pas de moarte. (...) Acum mă gândesc la toţi rechinii din Caraibe şi am început să ţip la sora mea: dacă o să mor, tu eşti de vină! Va trebui să-i explici mamei cum am murit în Turks şi Caicos. 

După ce am revenit pe placă, ea s-a decis să-mi spună că a văzut un rechin, aşa că am început să ţip şi să plâng. Acum sunt bine, pentru că mă aflu aici. Însă în acel moment, chiar m-am gândit că nu vreau să mor aşa. Nu am mai făcut niciodată paddleboarding şi nu îmi place oceanul în acest fel. Aşa că, data viitoare, vom face paddleboarding în apropierea casei”, a precizat Naomi Osaka,într-un interviu acordat site-ului WTA.

În aceasătă perioadă, Naomi Osaka este angrenată în turneul de la Brisbane, fiind a treia favorită la competiţia la care mai participă şi liderul mondial Ashleigh Barty.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite