O româncă e cea mai bună jucătoare de tenis de masă din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elisabeta Samara a avut un an de excepţie
Elisabeta Samara a avut un an de excepţie

Federaţia Internaţională de tenis de masă (ITTF) a publicat clasamentul pe anul 2012, clasament din care reiese că o sportivă din România e cea mai bună jucătoare din Europa..

Elisabeta Samara ocupă locul 14 în lume, cel mai bun din cariera ei, însă e prima în top dintre sportivele europene. Samara, 23 de ani, a avut un an 2012 de excepţie, în care a câştigat două titluri europene, a jucat finala Cupei Mondiale şi a ajuns până în optimile de finală la Jocurile Olimpice de la Londra. A fost desemantă cea mai bună sportivă din Constanţa în 2012, iar în 2011 şi 2012 a fost desemnată cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România.  

Constănţeanca, care este legitimată la clubul Fenerbahce Istanbul, a declarat pentru Mediafax:"După rezultatele de la ultimul turneu mă aşteptam să urc în clasament, dar nu atât de mult. Am făcut un salt foarte important, de patru locuri, am adunat multe puncte. Mă bucură foarte mult această poziţie în clasamentul mondial, dar greul de abia acum începe pentru că va fi foarte dificil să mă menţine acolo. Îmi propun pentru noul an să încerc să mă apropii de chinezoaice"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite