O mai țineți minte pe Garbine Muguruza? Iată cu ce se laudă acum, departe de tenis

0
Publicat:

Garbine Muguruza, fostul lider al clasamentului WTA, a afirmat că nu se gândeşte la o retragere definitivă din circuitul profesionist, deşi nu a mai participat la niciun turneu de aproximativ nouă luni.

Garbine Muguruza (30 de ani)
Garbine Muguruza (30 de ani)

Câştigătoarea a două titluri de Mare Şlem - la Roland Garros 2016 şi Wimbledon 2017 -, Muguruza nu a mai jucat din luna ianuarie, când a pierdut într-un turneu minor, iar în iulie a confirmat că nu va mai juca în 2023.

Cu toate acestea, când a fost întrebată despre viitorul ei, cu ocazia unei ceremonii de premiere în Spania, marţi seara, jucătoarea în vârstă de 30 de ani, a spus că "nici măcar'' nu se gândeşte la retragere. "Trebuie să simţi că vrei să te retragi şi să fii foarte clar în legătură cu asta, dar în acest moment nici măcar nu mă gândesc la aşa ceva", a spus ea.

Declaraţiile jucătoarei iberice vin după un interviu recent publicat în revista Women's Health în care a spus: "Deocamdată, nu am nicio intenţie să mă întorc (la tenis)".

"Nu joc şi nici nu mă antrenez, îmi trăiesc viaţa. Mă voi întoarce când va începe să-mi fie dor să concurez şi când voi vrea să ridic braţul, să mă antrenez şi să am din nou acea disciplină în viaţa mea'', a adăugat ea.

"Forma mea fizică s-a schimbat, deoarece nu concurez, dar încerc să mă menţin în formă, fără să ajung la limită. Îmi place să ridic greutăţi şi să fac exerciţii cardio, cum ar fi zumba, pilates, yoga şi box - toate lucrurile pe care nu le-am putut face pentru că tenisul nu mi-a dat timp", a explicat Garbine Muguruza.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite