O imagine cât o mie de cuvinte: Cum a ajuns credinciosul Tudor mâna dreaptă a lui Becali şi ce face mai exact

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul arbitru a fost prezentat de patronul FCSB-ului drept numărul 1 în club, peste antrenor, manager şi preşedinte de imagine. Tudor e, practic, omul care vede tot şi raportează tot.

Ce se întâmplă la FCSB poate deveni, cândva, scenariul unui film de comedie de mare succes! Iar când îl auzi pe Gigi Becali vorbind despre situaţia de la club, ba îţi vine să te iei cu mâinile de cap, bă îţi vine să râzi în hohote de cât de departe poate să meargă managementul tragicomic instaurat de acesta la club.

Cu un astfel de patron în frunte, FCSB a ajuns pe locul 8 în campionat, iar asta după patru ani în care a cheltuit cei mai mulţi bani şi a ieşit, de fiecare dată, pe locul 2! Chiar şi aşa, Becali pare că trăieşte pe altă lume şi, mai nou, spune că va spulbera Barcelona, Real Madrid şi Manchester United! Şi pe ce se bazează Becali? Pe „rugăciunea puternică“ a lui Alexandru Tudor. Potrivit latifundiarului, această „armă“ face „cât 700 de Neymar“.

Pornind de la aceste aberaţii, „Gazeta Sporturilor“ a publicat în ediţia de miercuri o fotografie fabuloasă de la conferinţa în care a fost prezentat Bogdan Argeş Vintilă în funcţia de antrenor. La acţiunea respectivă, Alexandru Tudor a „reuşit“ performanţa de a privi în gol, fără să zică nimic, aproape 30 de minute! De fapt, în această perioadă, s-a rugat, iar fotografia Gazetei l-a surprins pe Tudor într-un decor care nu mai are nevoie de alte comentarii:

Imagine indisponibilă

Foto: Gazeta Sporturilor 

Ce face Tudor la FCSB?

În articolul Gazetei Sporturilor, autorii explică, concret, ce face Alexandru Tudor la FCSB. Iată un rezumat:

*Pe lângă rugăciune, Tudor a ajuns să fie implicat la FCSB şi concret, acum face parte din staff-ul tehnic. Antrenorii, preparatorul fizic şi medicul au şedinţe înaintea antrenamentelor, nişte întâlniri în care se pun de acord asupra programului de pregătire, se informează despre starea medicală a jucătorilor şi stabilesc cum ar trebui planificate antrenamentele. Tudor participă la aceste şedinţe ca delegat al patronului.

*E implicat şi în antrenamente, arbitrează meciurile-şcoală pe care le comandă Vintilă. Antrenorul împarte lotul în două echipe şi Sandu e „central” în aceste jocuri. El a funcţionat ca arbitru şi într-un amical cu FC Voluntari. A fost 2-1 pentru ilfoveni, care s-au plâns după meci că Tudor i-a „masacrat”, a inventat două penalty-uri pentru echipa lui Becali.

*Becali şi Tudor au mai pornit un plan: construiesc o biserică în cantonamentul din Berceni. Au adus de curând un preot pentru o slujbă de sfinţire a locului pe care urmează să fie ridicată biserica. Pentru slujbă au fost strânşi toţi jucătorii, antrenorii, întreg staff-ul, într-un semicerc care-l încadra pe preot. Fostul arbitru a avut şi acolo un rol special: el a purtat o cruce imensă din lemn.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite