Noul preşedinte de la Rapid, atacat dur: „Ce batjocură în Giuleşti! Rusofilul conduce haznaua în care-şi găsesc refugiul corupţii, turnătorii şi traseiştii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AFC Rapid e lider în Liga a V-a, iar zilele trecute Horia Manoliu a dezvăluit faptul că l-a convins pe legendarul Daniel Pancu (39 de ani) să îmbrace tricoul vişiniu. Mai nou, gruparea AFC Rapid are şi un nou preşedinte de onoare, care e şi şeful unei formaţiuni politice.

Este vorba despre Bogdan Diaconu, în vârstă de 37 de ani, preşedintele Partidului România Unită şi soţul fostei mari gimnaste Maria Olaru (34 de ani). Obiectivul principal al politicianului este de a aduce alături de Rapid oameni potenţi financiar care să ajute echipa. 

"Mulţumesc, Horia Manoliu! Mulţumesc, Rapid Bucureşti! Este cel mai frumos cadou ce-l puteam primi azi! Voi ajuta Rapidul cu tot ce îmi stă mie în putinţă! Rapid nu moare! De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi şi mai puternici!", a fost mesajul lui Diaconu.  Numirea lui Diaconu nu este însă văzută cu ochi buni de toată lumea. 

Jurnalistul Grigore Cartianu l-a atacat dur pe politician, pe pagina sa de Facebook. "Batjocură totală în Giuleşti: rusofilul Bogdan Diaconu a fost numit preşedinte onorific la AFC Rapid (club care activează în Liga a 5-a)! Diaconu este preşedintele PRU, haznaua politică în care-şi găsesc refugiul corupţii, turnătorii, demagogii şi traseiştii. Pe vremuri, în Giuleşti se scanda Galeria lu' Rapid / N-a fost membră de partid. Oare mai există galerie sub Podul Grant? Şi dacă da, acceptă umilinţa asta?", a notat Cartianu. 

Citeşte şi: 

Implicare-şoc în cazul fostei gimnaste Maria Olaru: „Ruşii au prostul obicei de a destabiliza ţara discreditându-i valorile“ 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite