Nicolae Munteanu a fost numit antrenor secund la naţionala masculină de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost câştigător al Supercupei Campionilor Mondiali şi Olimpici, Nicolae Munteanu a fost desemnat antrenor secund la naţionala masculină de handbal. Ex-stelistul îl înlocuieşte în funcţie pe Sorin Toacsen.

Munteanu şi antrenorul principal Vasile Stângă au lucrat împreună ultima dată la Steaua Bucureşti, în sezonul 2005/2006, când formaţia militară a câştigat Challenge Cup.

Sorin Toacsen a declarat că a decis să renunţe la funcţia de antrenor secund, pentru a se putea ocupa mai bine de segmentul de juniori şi tineret. " Sunt antrenor federal, normal că voi merge şi la meciurile echipei naţionale de seniori, dar îndeaproape mă voi ocupa de juniori şi tineret. Chiar acum mă aflu la Braşov, cu naţionala de tineret, care luptă cu şanse la calificarea la Campionatul European din acest an. La seniori, noul antrenor secund este Nicolae Munteanu, care va lucra cu Vasile Stângă", a afirmat Sorin Toacsen.

Naţionala de seniori este reunită de la începutul săptămânii, având programate două meciuri de verificare cu lotul B al Cehiei, astăzi (ora 18.00), la Buzău, şi mâine, la Ploieşti (ora 12.00).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite