Nicolae Dică revine în antrenorat în Superliga: numirea sa a fost oficializată înaintea etapei din weekend

0
Publicat:

Fostul internaţional Nicolae Dică a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal FC Voluntari, a anunţat, miercuri seara, clubul pe pagina sa de Facebook.

Nicolae Dică
Nicolae Dică

''Clubul FC Voluntari anunţă că a semnat un contract, pe o perioadă de un an si jumătate, cu antrenorul Nicolae Dică'', se arată în comunicat.

Nicolae Dică, cel mai bun jucător român al anului 2006 şi multiplu campionul al României, a evoluat în cariera sa la echipele FC Argeş, Steaua Bucureşti, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj, Manisaspor, CS Mioveni şi FC Viitorul Constanţa.

Dică a fost vicecampion al României cu FCSB ca antrenor, iar ulterior a mai antrenat selecţionata Under-23 a României, pe CS Mioveni şi FC U Craiova 1948. De asemenea, Nicolae Dică a fost antrenorul secund al primei reprezentative a României în perioada 2019/2021.

FC Voluntari a anunţat, miercuri seara, încetarea raporturilor contractuale cu stafful tehnic care îi cuprindea pe Marin Dună (antrenor principal) Ilie Poenaru (antrenor secund), Gabriel Vasiliu (antrenor cu portarii) şi Paul Ceuşan (antrenor secund).

Echipa ocupă locul 14, cu 25 de puncte, iar Dică va debuta pe 5 februarie, acasă, cu FC Hermannstadt, în etapa a 24-a.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite