Negoiţă duce Dinamo spre ultimul drum: Mutu a dezvăluit ce a făcut omul de afaceri cu un potenţial cumpărător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo are cel mai slab start de campionat din istoria ei de 71 de ani şi, la cum merg lucrurile, riscă să ajungă în liga a doua.

Dinamo a ajuns într-o situaţie dezastruoasă şi pentru că, potrivit patronului Ionuţ Negoiţă, acesta nu mai e interesat de club şi caută să-şi vândă acţiunile. 

Doar că totul pare a fi o strategie de a lui Negoiţă de a se spăla pe mâini pentru ce se întâmplă la echipă. Iar într-o declaraţie oferită pentru prosport.ro, Adrian Mutu a întărit această impresie. 

„Acum câteva luni, de aici, din Emirate, a venit o persoană super importantă şi potentă financiar. A fost o întâlnire aranjată personal de mine cu Negoiţă, însă comportamentul lui faţă de acea persoană a fost total neprofesional şi n-a mai fost interesat nici măcar să discute cu el. Chiar dacă eu am mai insistat“, a povestit Mutu. 

Acesta pregăteşte şi acum echipa a doua a celor de la Al-Wahda (Emirate), acolo unde a fost luat de pe vremea când prima echipă era antrenată de Laurenţiu Reghecampf, demis între timp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite