NBA: Trio-ul din Miami aruncă în aer preţurile biletelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LeBron James şi Dwyane Wade
LeBron James şi Dwyane Wade

Sezonul 2010-2011 al ligii profesioniste nord-americane NBA va debuta în această seară. Toată lumea este cu ochii pe Dwyane Wade, LeBron James şi Chris Bosh, superstarurile din Miami iar meciul lor din Boston, de la TD Banknorth Garden a aruncat în aer preţurile la bilete. În Vest, cei de la Los Angeles Lakers îşi vor primi inelele de campioni înaintea partidei cu Houston Rockets.

Pe lângă debutul lui Shaquille O'Neal, anunţat chiar titular, la Celtics, sosirea Marelui Trio din Miami a făcut ca un bilet obişnuit să se vândă cu peste 200 de dolari, de la 25 de dolari. Afacerea este în floare pentru firmele acreditate care revând bilete la meciurile din NBA.

"Cererea de bilete este mai mare decât la orice meci de până acum din sezonul regulat", a declarat reprezentantul unei companii de bilete, pentru un ziar local din Boston. Fanii dornicii să-I vadă cât mai de aproape pe Wade, James şi Bosh au plătit până la 1500 de dolari pentru un bilet în apropierea terenului, preţul iniţial al acestuia valorând undeva între 200 şi 400 de dolari.

Mai citeşte şi:
Start în liga magicienilor: Vezi cele mai mari salarii din NBA şi Top 10 lucruri inedite din liga profesionistă nord-americană

LeBron James se află înaintea primului său meci oficial jucat pentru o altă echipă decât Cleveland Cavaliers iar presiunea asupra celui considerat "Regele NBA" este imensă.

El a încercat să răspundă tuturor criticilor pe care le-a primit după luarea deciziei de a se transfera la Miami prin intermediul unei reclame. Superstarul din Miami îi dă replica, printre alţii, şi unuia dintre cei mai mari contestatari ai săi, fostul mare jucător Charles Barkley, repetând un citat celebru al acestuia "I am not a role model" (Nu sunt un model în viaţă) şi muşcând cu sete dintr-o gogoaşă, aluzie la silueta "pufoasă" a lui Barkley.

Iată răspunsul lui LeBron:

Lakers vor primi inelele de campion
Kobe Bryant şi compania vor avea parte de o ceremonie specială în această noapte înaintea partidei cu Houston Rockets. Ei vor primi inelele de campioni şi vor ridica către tavanul de la Staples Center bannerul care reprezintă titlul cu numărul 17. Lui Phil Jackson nu-i vor mai ajunge, de azi înainte, degetele de la ambele mâini pentru a-şi afişa toate inelele câştigate în cariera sa de antrenor, în total 11 la număr.

Programul zilei:

Boston Celtics - Miami Heat
Portland TrailBlazers - Phoenix Suns
Los Angeles Lakers - Houston Rockets

Vezi loturile echipelor din Conferinţa de Est

Vezi loturile echipelor din Conferinţa de Vest

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite