Năstase, scăpat de sub control: Fostul jucător de tenis a făcut prăpăd în casa lui Brigitte Sfăt. Poliţia anchetează cazul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nastase

După ce le-a înjurat pe britanice la un meci de Fed Cup şi s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, acum Ilie Năstase a ajuns să fie acuzat de furt la 72 de ani.

Ilie Năstase se află la a patra căsătorie, însă aventura sa alături de Brigitte Sfăt e pe cale să se încheie foarte urât. Cei doi sunt „la cuţite“ de câteva luni, după ce s-au mai certat şi în trecut. Acum însă, la cum decurg lucrurile, nu mai poate fi vorba de vreo împăcare.

Brigitte, femeia cu care „Nasty“ s-a însurat în 2013, a plecat într-o vacanţă în Turcia, alături de alt bărbat. Fostul lider ATP s-a folosit de acest prilej şi...a dat o spargere în toată regula în casa lui Sfăt!

Totul s-a petrecut marţi şi poliţiştii au fost anunţaţi telefonic de cele întâmplate. Totuşi, Ilie Năstase s-a apărat în ziarul „Click!“ şi a explicat că gestul său nu poate fi calificat drept „furt“.

Ce a spus Năstase?

*Eu am intrat în casa mea pe care i-am cumpărat-o eu. Nu e vreo plângere la poliţie din partea nimănui, aşa cum se zice. 

*Ştiu că plângerea se face în scris, ea e plecată acum în Turcia, cu altul, deci n-are cum să facă acest lucru. N-am mai vorbit deloc cu ea, după cele întâmplate.

*Eu m-am dus în casă să-i iau toate lucrurile pe care eu i le-am cumpărat, nu altceva: genţile, parfumurile, toate alea eu i le-am cumpărat. Mă pregătesc să plec zece zile în Italia, pentru că am treabă, ăsta e concediul meu.

*Nu ştiu dacă mai există vreo cale de împăcare cu Brigitte, nu ştiu ce să zic, nu mai înţeleg nimic, nici pe Brigitte nu o înţeleg. Menajera de ce să se sperie? Mă cunoştea, eu veneam în fiecare seară pe acolo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite