Năstase o distruge pe Serena: Verdict crunt dat de fostul lider ATP în privinţa jucătoarei care a scris istorie în tenisul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase e „la cuţite“ de mai mult timp cu Serena Williams şi, cu siguranţă, între cei doi nu va exista vreo împăcare în viitorul apropiat.

Ilie Năstase pare că savurează fiecare atac pe care îl lansează la adresa Serenei Williams. ŞI nici nu e impresionat de faptul că cea mai bună jucătoare din istoria tenisului feminin a urcat deja până pe locul 27 mondial, deşi de curând a născut primul ei copil.

Comentând la Pro X declaraţia dată de antrenorul Serenei, cel care a spus că nu ştie cine e numărul 1 mondial, Năstase s-a răzbunat, ironizând-o pe Williams.

„Nu ştiu de ce spune Patrick Mouratoglou treaba asta. Probabil că are probleme că nu mai e numărul 1 Serena Williams şi e altcineva. Şi cred că nu o să mai fie Serena niciodată numărul 1. A spus-o şi domnul Ţiriac, dacă cineva e gras, e gras. Ce să-i facem? E vina noastră dacă ea a vrut să înceapă mai repede înainte să piardă kilogramele pe care le-a pus în timpul sarcinii? Nu e vina noastră“, a reacţionat fostul lider ATP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite